Hvem er Kulturstudier?

Kulturstudier tilbyder studier indenfor samfundsvidenskab og humaniora ved vores smukke studiecentre i Argentina, Ghana, Indien, Nicaragua og Vietnam. Med undtagelse af Buenos Aires er alle studiecentrene lokaliseret i mellemstore byer. Stederne er udvalgt med henblik på blandt andet infrastruktur, lokale universitetspartnere, tryghed og kulturel interesse. Vi har personale tilknyttet alle stederne, som tilrettelægger dit studieophold og sørger for, at det bliver interessant, morsomt og faglig udbytterigt.

Studierne tilbydes i samarbejde med vores universitetspartnere:

  • Oslo and Akershus University College
  • Universidad Nacional de San Martin
  • Universidad internacional San Isidro Labrador
  • University of Danang
  • Phan Chau Trinh University
  • University of Cape Coast

Kulturstudier blev grundlagt i 1997 af en gruppe humanistisk og samfundsvidenskabeligt uddannede fra Universitetet i Oslo. Grundtanken har siden starten været at tilbyde undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet på studiesteder, som byder på unikke oplevelser både i forhold til kultur og natur. Foruden godt fagligt udbytte og nye venner får de studerende erfaringer fra en anden kultur, som de fleste senere vil vende tilbage til.

Kulturstudiers uafhængige position gør det muligt for os at rekruttere de bedste forelæsere og seminarlærere. Vi er meget stolte af vores dygtige undervisningsstab, som hvert semester sikrer, at du som elev får maksimalt udbytte af dine studier (se oversigt over studierne under hvert enkelt fag). Eleverne kommer primært fra Skandinavien, men der er også lokale studerende, som deltager via stipendiater.

Kulturstudier har kontorer i otte forskellige lande. Hovedkontoret ligger i Oslo. Vi har derudover afdelinger i Stockholm, Buenos Aires, Pokhara, Hoi An, San Isidro og Cape Coast.

Kulturstudier er et aktieselskab og ejes af Rune Tjelland, Henrik Heggemsnes, Thorgeir Kolshus, Ola Marius Poppe og Arild Naustdal. Bestyrelsen består af Ola Marius Poppe, Henrik Heggemsnes, Rune Tjelland (formand), Thorgeir Kolshus og Helga Stumo Sande.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak. Du hører fra os inden tre arbejdsdage.

 

Instagram kan du finde studerendes billeder fra studiestederne.

Du kan også læse studerendes blogs fra studiestederne.

Besøg oss på Facebook, hvor du kan finde nyhedsopdateringer.